Push up férfiaknak?

TERMÉSZETESEN NEM FELTÉTELEZZÜK RÓLAD, HOGY KICSI A CERKA, DE HA TUDSZ ILYEN HAVERODRÓL, AKKOR SZÓLJ NEKI, HOGY MEGVAN A MEGOLDÁS. BRÁNER-FIX TÖPPEDTEKNEK.

A Ball lifter nevezetű találmány félig-meddig megoldja kisméretű barátaink problémáját. Magyarországon az átlag hancúrléchossz nem egészen 15 centi. Ezzel nincsen semmi gond, mivel az egyik óvszergyártó cég itt ismertetett eredményei szerint az európai top 25 negyedik helyén állunk. Dagad a mellük (is). Ha valaki mégis problémásnak ítéli saját méreteit, és nem éri be az egyik általunk ismert fiatalember önmagát nyugató szavaival (Nem nagy, de jó) akkor itt a megoldás. Nincs szükség a strandon a zoknival tömött nadrágra, ami egy csobbanás után úgy néz ki, mintha felduzzadt volna a heréd. A Ball lifter egy fütykösre húzható, azt diszkréten meg- és kiemelő szerkezet, ami épphogy látszódik, és talán csak kicsit kényelmetlen.

Használata egyszerű: egy állítható szíjat felcsatolsz, mármint a haverod felcsatol a zacsi alá, és már kész is. Otthon is kipróbálhatod:kézzel emeld meg, és rögtön érteni fogod, miről is szól a találmány.

Jogos a kérdés, hogy ez meddig segít? Egészen addig, amíg nem kell levenni a nadrágot, ott ugyanis minden kiderül a cerkófról. Addigra érdemes annyira megbolondítani a nőt, hogy mire meglátja az őrmestert (tizedest), már ne akarjon semmit, csak egy jó szexet.

És íme tíz mondat, amit ha már halottál meztelen nőtől, szükséged lesz a Ball lifterre:

  1. Szívtam már vastagabb joint-ot is.
  2. Ez megmagyarázza a kocsidat.
  3. De azért még működik, ugye?
  4. Tudod, már meg tudják mûteni.
  5. Őszinte lehetek hozzád?
  6. Mi lenne, ha rögtön a cigarettával kezdenénk?
  7. Azért sok más értékes tulajdonságod van.
  8. Sípol, ha megrázom?
  9. Szóval ezért bírálod más emberek személyiségét.
  10. Talán természetes fényben jobban néz ki.