Gondolj a cipődre! – 1. rész

MOLDOVA GYÖRGY ÍRJA EGY HELYÜTT, HA LYUKAS A ZOKNID, LEHET, HOGY KÍVÜLRŐL NEM LÁTSZIK, DE TUDAT ALATT TE TUDNI FOGOD, ÉS KÉNYELMETLENÜL ÉRZED MAGAD TŐLE. EZ PONTOSAN IGAZ A CIPŐRE, AMIT VISELSZ. HA SZERETED A CIPŐD, A TÁRSADNAK ÉRZED, TUDAT ALATT FELDOBJA A NAPODAT. CIPŐÁPOLÁSI TANÁCSOK A DEICHMANNTÓL.

Mi férfiak talán kevesebb cipőt vásárolunk életünk folyamán, mint a csajok, de éppen ezért jobban megfontoljuk a döntést – és fontosabb is számunkra az a lábbeli, amit viselünk.

Meglátni és megszeretni. Egy cipővásárlás lehet éppen olyan gyors és gördülékeny, mint ahogy az évszakok követik egymást. Legyen hideg, meleg, eső vagy hó lábunk és bajtársa együtt veszik az utcák göröngyös akadályait. Majd az időjárás változásával szezonális kedvencünk a szekrény mélyére kerül és várja a következő lépést. A cipők ápolása pedig, tudjuk, nagyon fontos. Évekkel lehet meghosszabbítani élettartamukat, ezért érdemes rákölteni azt a maximum pár ezer forintot a cípőápoló termékekre. A DEICHMANN kényeztető termékei és tippjei segítenek a cipődnek és neked is megőrizni a határozott külsőt.

Tuti tippek:
Mielőtt a nyitottabb lábbelik kerülnek elő, ne feledkezz meg az előző és kitartó generációról sem. Fontos, hogy a téli kollekciót gondosan tárold a következő mínuszokig. Tisztításukhoz használj sárkefét, a velúr felületekhez gyengébb gumikefét. Cipőd belső védelmét pedig megfelelő méretű sámfák alkalmazásával biztosítsd. Így ősz végén ismét büszkén húzhatod lábadra hiányolt, mégis új darabjaidat.