Divatos egészségterápia

VÉGE, ENNYI VOLT! MOSTANTÓL NEM LEHET KIFOGÁSA SENKINEK! AZ MBT LÁBBELI ÚJ MODELLJEIT MÁR NYUGODT SZÍVVEL VISELHETIK AZOK IS, AKIKNEK FONTOS A DIVAT.

Sok ember leszegett fejjel rohan az utcán, és már a testtartásuk is arról árulkodik, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben. Nem muszáj ilyennek lenni! Egyenes hát, felemelt fej és nyugodt, magabiztos járás, ez mindent elárul az emberről. Az új trend, az MBT lábbeli segítségével bárki lehet egyszerre egészséges és divatos. Korábban sok kritika érte az MBT-t, hogy túlságosan is vastag a talpa, és nem eléggé divatosak a modellek. Mostantól vége a kifogásoknak, mert megérkezett Magyarországra is az MBT új tavaszi-nyári kollekciója!

Olasz, svájci és francia tervezők több éves munkájának köszönhetően az egészséges lábbelik vékonyabb talpat és új designt kaptak, így igazán divatosak lettek. Már azoknak sem kell lemondani az MBT előnyeiről, akik számára egy cipő megválasztásakor döntő tényező a külső megjelenés, a legújabb divatirányzat. A tavaszi-nyári MBT modellek a nemzetközi trendnek megfelelő színekben kerülnek a hazai MBT Pontok polcaira. A természetes színek harmonizálnak a nagyvárosi élet extravagáns formáival, így a legkényesebb ízlésűek is megtalálják a hozzájuk leginkább illő modellt, legyen szó munkahelyi, szabadidős vagy sport tevékenységről.

A külsőtalp a 2019-es szezon egyik legújabb fejlesztése, amellyel az MBT jól illeszkedik a híres divatházak tervezőinek munkájához világszerte. A különleges, futurista irányzat idén megköveteli a különleges formákat. Ebbe a koncepcióba jól illeszkednek az MBT divatos modelljei is.

Az MBT negyedik generációs talpszerkezete az eddigi legvékonyabb változat. Fejlesztése során elsődleges cél volt, hogy minél hatékonyabb, az ízületek és izmok optimális működését szolgáló talpszerkezet készüljön el. A vizsgálatok szerint az alacsonyabb talpszerkezet miatt az emberi test súlypontja közelebb kerül a talajhoz, de ez a gördülő talp hatékonyságát nem csökkenti. Az instabilitás hatására a mélyizmok folyamatosan dolgoznak, ez pedig az alsóvégtagok ízületeit kíméli a túlterheléstől. Javul a testtartás és munkába állnak a gerinc melletti mélyizmok is.

Antonio BanderasSylvester StalloneKatus AttilaGeszler Dorottya – ők már büszkék arra, hogy egészséges lábbelit hordanak. Mi mikor kezdjük?